اين ديدار كه با حضور جمعي از دانشجويان رشته مددكاري دانشگاه علمي كاربردي زندانهاي استان گيلان به صورت يك كارگاه آموزشي براي آشنايي با فعاليتهاي ستاد در دفتر مدير عامل ستاد ديه برگزار شد.
در اين ديدار ابتدا كامران زاده مدير عامل ستاد ديه ضمن خوش آمد گويي و به صورت كلي تاريخچه تشكيل ستاد ديه كشور و اهداف كلي عملكرد اين ستاد را براي دانشجويان تشريح كرد.
كامران زاده گفت: اساس کار ستاد دیه ارتباط تنگاتنگ و تعامل با زندان های استان وهمکاری متقابل با این سازمان می باشد.زندان با شناسایی اشخاصی که دارای جرائم غیر عمد هستند و قادر به پرداخت بدهی خود نمی باشند تشکیل پرونده داده و آنان را به ستاد دیه معرفی می کند.ستاد دیه نیز بر اساس مقررات و دستورالعمل های جاری و شیوه نامه ها و آئین نامه های که در اختیار دارد پرونده ها را بصورت دقیق و منطبق با قوانین مورد بررسی و تحقیق قرار داده ونسبت به تصمیم گیری اقدام و طی نامه ای نتیجه را به زندان اطلاع رسانی می شود.
وي ادامه داد:طی سالهای اخیر علاوه بر پيشگامي خيرين و همچنين گذشت رضايتمندانه شكات، کمکهای دولت محترم و همچنین اعتبارات که مجلس شورای اسلامی بعنوان تسهیلات در اختیار ستاد قرار داده باعث فعالیت بسیار خوب و وسیعی در ستاد ديه شده است.
كامران زاده در ادامه با بيان عملكرد ستاد ديه گفت: از ابتداي سال 1387 تا پايان آذر ماه سال جاري ستاد ديه استان، 6069 نفر از زندانيان جرائم غير عمد را آزاد نموده كه ميزان كل محكوميت اين تعداد مبلغي بالغ بر 337 ميليارد تومان مي باشد ،وي با اشاره به اهميت شغل مددكاري گفت:از مبلغ 337 ميليارد تومان محكوميت اين افراد ، با مشاوره و مصاحبه اي كه مددكاران با شاكيان محترم انجام دادند توانستند مبلغ 254 ميليارد تومان بصورت رضايت مندانه گذشت بگيرند كه حدود 75 درصد از كل محكوميت را گذشت گرفته اند.
كامران زاده در ادامه گفت:رشته اي كه شما در آن تحصيل ميكنيد و به خواست خدا بعد از فراغت تحصيل در آن فعاليت خواهيد داشت را صرفا به چشم يك شغل نگاه نكنيد زيرا مددكاري يك شغل نيست و يك كار عاشقانه وخدا پسندانه مي باشد و كاري كه براي رضاي خداوند باشد قطعا در پيشگاه خداوند داراي اجر و پاداش مضاعف مي باشد.
وي در ادامه گفت بزرگترين مددكار اين عالم كه قطعا الگويي براي همه مردم مي باشد حضرت علي (ع) مي باشند كه بصورت مخفيانه و بدون اينكه كسي او را بشناسد قوت و نيازهاي خانواده هاي نيازمند را برايشان تامين و مشكلاتشان را حل ميكردند.
ايشان در پايان بيان كرد:براي اينكه مددكاري شايسته و مفيد براي جامعه اسلامي باشيد ضروري است از امير المومنين علي (ع)تاسي داشته ودر زندگي آن حضرت مطالعه بيشتري نمايد تا در انجام اين امر مهم توفيقات بيشتري كسب كنيد.
اين ديدار به مدت چهل دقيقه به طول انجاميد .